site_header

Binnenschilderwerk

Het interieur van uw woning of bedrijfspand is vroeg of laat aan een opknapbeurt toe, zodat het er weer jaren goed uitziet. Schildersbedrijf Oorthuis verzorgt het schilderwerk van vloeren, wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren, waarbij we zowel traditionele als moderne technieken toe kunnen passen. Wij werken alleen met de beste materialen van Sikkens en geven u graag advies over geschikte kleurencombinaties die bij uw smaak passen. Tijdens het binnenschilderwerk dekken we alles goed af en we laten de werkplek altijd netjes achter.

Buitenschilderwerk

Schilderen is een vak! De verf of lak moet op de juiste manier worden aangebracht en vervolgens lang meekunnen. Degelijk schilderwerk geeft uw woning of bedrijfspand een mooie uistraling, maar het is ook belangrijk voor het behoud van uw pand. In Nederland staat hetbuitenschilderwerk voortdurend bloot aan regen, zon of vorst, dus het moet tegen een stootje kunnen. Daarom werkt Schildersbedrijf Oorthuis alleen met kwaliteitsverf, zodat wij kunnen garanderen dat het schilderwerk weer jaren bestand is tegen weersinvloeden.

Houtrotreparatie

Houtrot is de schrik van iedere bezitter van een oud pand. Op voortdurend vochtige plekken wordt het hout zacht en gaat het rotten, en dat vergroot weer de kans op aantasting door houtworm en boktor. Van kwaad tot erger! Schakel dus op tijd een vakman in. Schildersbedrijf Oorthuis kan alle door houtrot aangetaste oppervlaktes – zoals deuren, ramen en kozijnen – weer zo goed als nieuw voor u repareren en voorzien van een frisse laag verf, zodat uw woning of bedrijfspand er weer prima uitziet.

Restauratieschilderwerk

Voor professioneel restauratieschilderwerk aan uw oude woning of bedrijfspand vraagt u natuurlijk een vakschilder! Schildersbedrijf Oorthuis beschikt over de kennis en ervaring om het restauratieschilderwerk aan bv. monumentale gebouwen vakkundig uit te voeren. Zo herstellen wij eerst eventuele rotte of zwakke plekken in het hout. Bij het schilderwerk kunnen wij traditionele technieken en kleuren toepassen om het pand in de oude glorie te herstellen. In overleg met u stellen wij graag vrijblijvend een offerte op voor uw restauratieschilderwerk.

Winterschilder

Voor buitenschilderwerk zijn de lente en zomer het beste seizoen, terwijl binnenschilderwerk ook prima uitgevoerd kan worden in de (late) herfst en winter. Om onze opdrachten voor schilderwerk goed te kunnen verdelen over het jaar, hanteren wij als winterschilder voordelige tarieven. De kwaliteit blijft natuurlijk hetzelfde en wij bieden ook als winterschilder 4 jaar garantie op al ons binnenschilderwerk. Neem gerust https://schildersbedrijfoorthuis.nl/contact met ons voor informatie over onze speciale tarieven tijdens de wintermaanden.

Onderhoudsschilderwerk

Is het schilderwerk van uw pand eenmaal tiptop in orde, dan is tijdig onderhoud een goed idee. Het is goedkoper dan achterstallig onderhoud en uw pand blijft er verzorgd uitzien. Voor onze klanten nemen wij desgewenst ook het onderhoudsschilderwerk buiten en binnen ter hand, maar niet met vaste contracten. Is uw huis of bedrijfspand aan onderhoudsschilderwerk toe, dan neemt u gewoon https://schildersbedrijfoorthuis.nl/contact met ons op voor een passende offerte.
Schildersbedrijf Rob Oorthuis | Frankrijkstraat 100 - Eindhoven - 06 1230 4973